BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirtaş'tan PKK saldırısı açıklaması----

Demirtaş'tan PKK saldırısı açıklaması

Demirtaş'tan PKK saldırısı açıklaması
04 Haziran 2013 - 16:53 www.finansgundem.com

Dün PKK'lılarla askerler arasında yaşanan sıcak temasa dair Selahattin Demirtaş'tan açıklama geldi

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün geçiş yapan PKK'lı gruplarla askeri üs bölgesi arasında kısa bir gerilim yaşandığını söyledi.
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün geçiş yapan PKK'lı gruplarla askeri üs bölgesi arasında kısa bir gerilim yaşandığını belirterek, "Küçük olmakla birlikte herkesi tedirgin edici bir vakaydı. Umarım bir daha olmaz” dedi.
Grup toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirtaş, dün güvenlik güçleriyle geri çekilen PKK’lıların çatıştığı yönünde haberlerin anımsatılması üzerine, olayın bir çatışma şeklinde cereyan etmediğini ancak geçiş yapan gruplarla üs bölgesi arasında kısa bir gerilim yaşandığını söyledi.
Genelkurmay Başkanlığı’nın yaptığı açıklamada da geri çekilme sürecini etkileyebilecek bir durum olmadığının ifade edildiğini aktaran Demirtaş, “PKK’lıların da amacının bu olmadığı anlaşılıyor. Küçük olmakla birlikte herkesi tedirgin edici bir vakaydı. Umarım bir daha olmaz” dedi.
Demirtaş, şimdi demokratik yasal reformları konuşulması gerektiğini vurguladı.
Başka bir soru üzerine de Demirtaş, Taksim Gezi Parkı olaylarıyla ilgili parti olarak Cumhurbaşkanı ile görüşme talep etmediklerini, İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in aynı zamanda Taksim Platformu’nun üyesi olduğunu, onlarla birlikte Cumhurbaşkanı ile görüşebileceğini kaydetti.
Demirtaş, İmralı ziyaretinin ise bu hafta içerisinde gerçekleşmesini beklediklerini, Adalet Bakanı’nın bu şekilde bilgi verdiğini aktardı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)