BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirtaş: "Barbar it sürüsü"----

Demirtaş: "Barbar it sürüsü"

Demirtaş: Barbar it sürüsü
09 Ağustos 2014 - 08:03 www.finansgundem.com

HDP'nin Köşk adayı Selahattin Demirtaş, son mitingini Diyarbakır'da yaptı

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Irak'ta ilerleyişini sürdüren IŞİD'e Diyarbakır'dan sert çıktı. "Barbar it sürüsü" dediği IŞİD'e hükümetin, rehineleri bahane ederek ses çıkarmadığını iddia eden Demirtaş konuyla ilgili olarak şunları söyledi: 

"Erbil'e 40 kilometre uzaktalar. Halen dışişleri diyor ki, IŞİD'i aman kızdırmayın. Vahşetin bundan ötesi var mı? Elbette rehineler zarar görmesin, peki bu barbar it sürüsüne boyun mu eğelim? Her yerde IŞİD barbarlığına karşı direnişe davet ediyoruz. Ezidileri korumak bizimde boynumuzun borcudur. Gazze'den, Şengal'e kadar yer yer için direnişte olun. Sessiz kalmayalım. Türkiye hükümeti izleyebilir, halklar olarak biz seyirci kalmayalım. Bu barbarlık oraları bitirirlerse yarın her yerde vahşeti sergilerler. Şengal'i korumak kendi vicdanımızı korumak olduğunu anlamazsak kaybederiz. Adım adım bataklığa götürdüler." 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)