BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirel'den şaşırtan Köşk yanıtı----

Demirel'den şaşırtan Köşk yanıtı

Demirel'den şaşırtan Köşk yanıtı
28 Mayıs 2014 - 06:58 www.finansgundem.com

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, kendisine sorulan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili soruya ilginç bir yanıt verdi

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 27 Mayıs 2013 tarihinde hayatını kaybeden eşi Nazmiye Demirel'in Isparta İslamköy'deki mezarını ziyaret etti. Demirel, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili soruya “Bu sorular bu dünyaya ait. Biz şuan öbür dünyayla ilgileniyoruz.” diye cevap verdi.

Özel bir uçakla adını taşıyan havalimanına inen Süleyman Demirel’i, eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Emniyet Müdürü Caner Tayfur ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Demirel, aynı havalimanına gelen Kardeşi Şevket Demirel'in otomobiline binerek Demirel Külliyesi yanındaki Şehriban Hatun Camii'ne geldi. Burada kardeşi Şevket Demirel’le birlikte bir süre aracın içerinde bekleyen Süleyman Demirel, daha sonra 30 Mayıs 2013’te eşinin defnedildiği İslamköy Aile Mazarlığı'na gitti.

Burada eşin mezarı başına gül demeti bırakan Demirel, “Huzur içerisinde yat. Allah seni affetsin. Allah rahmet eylesin.” diye dua etti. Demirel kardeşleri Şevket Demirel ve Ali Demirel’le birlikte mezarın yanına konulan koltuklara oturarak okunan Kur’an-ı Kerim'i dinleyerek, yapılan duaya katıldı. Demirel, eşinin mezarı en son 4 Ağustos 2013 tarihinde ziyaret etmişti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)