BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Demir yumruğa karşı şefkat elimiz var'----

'Demir yumruğa karşı şefkat elimiz var'

'Demir yumruğa karşı şefkat elimiz var'
24 Temmuz 2013 - 21:14 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, her gün farklı bir kesimle iftarını açıyor. Bugünkü adresi Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ydü...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği iftara katıldı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra İçişleri Bakanı Muammer Güler, polis şube müdürleri ve bin 500’e yakın çevik kuvvet polisi iştirak etti.
Programa Başbakan Erdoğan ezan okunduktan 3 dakika sonra geldi. Başbakan Erdoğan’ı çevik kuvvet tören ekibi karşıladı. İftar yemeğinin menüsünde ise ezo gelin çorbası, mevsim salata, kuzu tandır, iç pilav, fındıklı şeker pare, baklava, kadayıf ve ramazan şerbeti vardı.
"KAMPANYALARINI İYİ YAPIYORLAR"
İftarın ardından polislere hitaben konuşan Erdoğan, "Biz bugün polisimizle gurur duyuyoruz, iftihar ediyoruz. Bugün Batı, AB başta olmak üzere diğer batıcı ülkeler dahil olmak üzere onların polislerinin vatandaşlarına yaklaşım tarzları bizim artık çok gerimizde kalmıştır. Bizde şefkat eli vardır, onlarda ise demir yumruk vardır ama bunlar kampanyalarını iyi yapıyor, sesleri iyi çıkıyor ve Türk polisimizi karalamak için ellerinden geleni yapıyor. Onlar ne yaparsa yapsın biz emin adımlarla hukuk içerisinde kalmak suretiyle hukukun sizlere verdiği yetkiyi azami ölçüde kullanmakla bu ülkede özgürlüklerin de demokrasinin de koruyucusu olacaksınız" dedi.
Erdoğan, "Biz, haksız, temelsiz, mesnetsiz iftiralara kulak asmayız. Bu ülkenin polisine, özbeöz evladına utanmadan, sıkılmadan, yüzü kızarmadan küfreden beyni felçli zihniyete değil, milletin hissiyatına bakarız" dedi.
Başbakan, "İstisnai hataların bütün bir teşkilata mal edilmesine biz rıza göstermeyiz. 265 bini aşkın mensubu bulunan polis teşkilatımızın da bu saldırılar karşısında başı dik durmasını, bu saldırılar karşısında moralini hiç ama hiç bozmamasını rica ediyorum. Sizin için önemli olan kimin ne dediğinden ziyade, milletin ne dediğidir, hissiyatıdır. Yasalar dahilinde, milletin hissiyatı dahilinde vazifenizi kararlılıkla sürdüreceksiniz" ifadelerini kullandı.
Başbakan Erdoğan, "Bu ülkenin polisi, bu devletin ne kadar sahibiyse Bingöl'ün bir mezrasındaki vatandaş Ahmet amca da o kadar sahibidir, aralarında hiç fark yoktur. Biz, 76 milyon hep birlikte bu ülkenin sahibiyiz. Polis farklı, asker farklı, bekçi farklı, memur farklı değil, bu devlet karşısında hepsi de eşit konuma sahiptir" şeklinde konuştu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)