BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDemba Ba Beşiktaş'tan ayrılıyor!----

Demba Ba Beşiktaş'tan ayrılıyor!

Demba Ba Beşiktaş'tan ayrılıyor!
19 Haziran 2015 - 22:19 www.finansgundem.com

Beşiktaş, Senegalli golcü ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Demba Ba için Çin ve Katar kulüplerinde gelen teklifleri değerlendirmeye alan yönetim, 14 milyon Euro karşılığında golcü oyuncusunu elden çıkartacak. Bugüne kadar yapılan görüşmelerde henüz bu rakama olmadığı öğrenilirken, yapılacak son pazarlıkların ardından 14 milyon Euro'yu kabul eden takım ile el sıkışılacak.

Konu ile ilgili NTV Spor'a açıklama yapan futbol komitesi başkanı Ahmet Nur Çebi, haberi doğrularken henüz kesin bir anlaşmanın yapılmadığını söyledi.

"14 MİLYON EURO'YU GETİREN ALIR"
Çebi, "Oyuncumuza özellikle Çin ve Katar'dan ciddi teklifler var. Ancak bizim istediğimiz rakama çıkan olmadı. Yönetim olarak Demba Ba için 14 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirledik. Bu rakamı kabul eden olursa oyuncumuz ile yollarımızı ayıracağız" şeklinde konuştu.

"DEMBA BA'NIN TERCİH YAPMASI GEREKECEK"
Çebi yapılan görüşmelerden Demba Ba'nın de bilgisi olduğunu söylerken, "Futbolcumuz da teklifleri inceliyor ve en doğru kararı vermeye çalışıyor. Kendisini isteyen kulüpler arasında tercih yapması gerekecek. Ortak bir noktada buluşmamız halinde durumu resmiyete kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

"ANLAŞMAMIZA GÖRE..."
Ahmet Nur Çebi ayrıca Demba Ba'nın sözleşmesinde Beşiktaş'a transfer olduğu rakamın üzerinde bir bedelle satılması durumunda, farkın yüzde 5'nin Senegalli futbolcuya verileceği maddesi bulunduğu söyledi. 

Siyah-beyazlı takıma 6 milyon Euro'ya transfer olduğunu hatırlatan Çebi, "Ba için 14 milyon Euro bonservis bedeli verilmesi durumunda 8 milyon Euro'luk bir fark ortaya çıkıyor. Anlaşmamıza göre bu 8 milyon Euro'nun yüzde 5 futbolcuya ait. Ancak kendisi ile bu konu hakkında oturup konuşacağız" değerlendirmesinde bulundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)