BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDefacto’nun yeni reklam yüzleri ----

Defacto’nun yeni reklam yüzleri

Defacto’nun yeni reklam yüzleri
11 Nisan 2013 - 15:22 www.finansgundem.com

DeFacto 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonu için hazırlanan yeni kampanyası için iki ünlü isimle anlaştı

Farklı, yaratıcı ve iddialı reklam kampanyaları ile her dönem dikkat çeken, Akdeniz rahatlığının adresi DeFacto, yeni dönem reklam kampanyaları için genç oyuncu Ezgi Mola ve sempatik sunucu Alp Kırşan ile anlaştı.
DeFacto 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonu için hazırlanan yeni kampanya için kamera karşısına geçecek olan ikilinin oynacağı reklam filmi, Nisan ayı içinde yayına girecek. Styling’ini Hafize Çeliktürk’ün yapacağı kampanyanın fotoğraflarını ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz, reklam filminin yönetmenliğini ise Müfit Samık üstlenecek. Kampanya yaz boyunca televizyon, radyo, internet, sosyal medya ve açıkhavada modada rahatlık arayanlarla buluşacak.
Kurulduğu 2003 yılından beri hızla büyüyen, trendleri takip eden, büyürken değişen, değişirken kendini geliştiren DeFacto, kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık modern ve rahat görünmek isteyenler için 365 gün boyunca koleksiyonlarını en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)