BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'nun konferansı iptal edildi----

Davutoğlu'nun konferansı iptal edildi

Davutoğlu'nun konferansı iptal edildi
23 Kasım 2017 - 15:37 www.finansgundem.com

Marmara Üniversitesi, eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun okulda vermeyi planladığı konferansı sürpriz bir şekilde iptal etti.

Marmara Üniversitesi Sosyal Araştırmalar Öğrenci Topluluğu, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun "Duruş" adlı yeni kitabıyla ilgili olarak "Bilgiden Bilince Ahlaktan Davranışa" başlıklı bir konferans düzenleyeceğini duyurmuştu.

27 Kasım tarihinde yapılacağı daha önce açıklanan bu konferans bugün iptal edildi. Öğrenci topluluğu, "elimizde olmayan sebeplerden dolayı" konferansın iptal edildiğini açıkladı. Grup üyesi öğrenciler de üniversite yönetiminin böyle bir karar aldığını belirttiler.

Davutoğlu'na yakın bir kaynak iptal kararını doğrularken şu ifadeleri kullandı:

"Normalde bu konferansa izin verilmişti. Bunun üzerine hocaya yakın kişiler de üniversite yetkilileriyle temasa geçtiler. Ancak bu noktada güvenlik gerekçe gösterilerek konferans iptal edildi. Son tahlilde bu üniversite yönetiminin inisiyatifiyle oldu. Hoca gençlere hitap eden 'Duruş' kitabıyla ilgili bir konuşma yapacaktı. Öğrenci topluluğu uzun süredir davet ediyordu, hoca da kitap çıkınca kabul etti. Hoca daha önce, 28 Şubat zamanında bu üniversitede öğretim üyeliği yapmış biri, şimdi bu üniversitede konuşamıyor."

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Neydi o24 Kasım 2017 11:57

    Kissinger gibi adam ama dünya değerini bilemedi yoksa o mu kendini öyle sandı

  • bir yorum daha 23 Kasım 2017 19:32

    Suriyede muhalifler onlarca parçaymış sen kalkıp esedi karşına alıyorsun.Şimdi öso içindeki bu onlarca gurup bir bakıyorsun küsüyor bir bakıyorsun ayrıldım diyor.Yani böyel bir şeyi nasıl düşünemediniz.Bu kadar ayrılığın olduğu bir sistem çökmeye mahkumdur.Çökmese bile böyle yıllarca sürecek bir savaşa neden olacağı belliydi.

  • bir yorum23 Kasım 2017 19:29

    Duruşunu gördük yahu boğaziçinde prof olmakla uluslararası arenada boy göstermek farklı şeylerdir.Bir insan çok zeki olup boğaziçi,pdtü ve isim yapmış üniversiteleri bitirip oralarda prof luğa kadar yükselebilir ama iş devlet mekanizmasını yönetmeye gelince prof luk pek işe yaramıyor maalesef.

  • Ramazan23 Kasım 2017 18:50

    Derin fikirlerini kendine saklaması hayırlı olur verdiği zararlar hala onarılamadı

  • dsd23 Kasım 2017 16:41

    Üzmüşler ya la küçük enişteyi....Millet gemicikleri karadan yürütürken bu garibanda ancak bi arsa yürütebilmiş....

  • Kâmil pijamali23 Kasım 2017 16:32

    Köşesinde pijama terlik rahat etmesi içindir kötü bi niyet aramamalı öncekiler gibi kendi iyiliği içindir.