BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'nun İstanbul aşkı----

Davutoğlu'nun İstanbul aşkı

Davutoğlu'nun İstanbul aşkı
12 Mayıs 2015 - 06:08 www.finansgundem.com

"İstanbul'un önüne her zaman söylüyorum diz çöküp ders almayan bizim aramızda siyasi mücadelenin hakkını veremez"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "İstanbul'da etkili olan bir siyasi hareket, Türkiye'de etkili olmuştur. İstanbul'da düşüşe geçen bir siyasi hareket de Türkiye'de etkisini kaybetmeye başlamıştır" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. İstanbul'daki başarının Türkiye'deki başarı ortalamasını hep yukarıya doğru çektiğini belirten Davutoğlu, "Şimdi yine böyle bir sınavın eşiğindeyiz. Hep beraber bu başarı hikayesinin kalıcı olduğunu, konjonktürel, dönemsel, bir döneme ait olmadığını göstermek üzere İstanbul'da yeni bir başarı hikayesi yazmak konusunda bütün gayretimizi, cehdimizi göstermenin vaktidir" dedi.

Davutoğlu, "İstanbul'u anlamayan AK Parti hareketini anlayamaz. İstanbul'un önüne her zaman söylüyorum diz çöküp ders almayan bizim aramızda siyasi mücadelenin hakkını veremez" şeklinde konuştu.

"Kimsenin hayat tarzına düşüncesine müdahale etmiyoruz"

Başbakan Davutoğlu, "Kimsenin hayat tarzına, düşüncesine, felsefesine müdahale etmiyoruz. İktidar partisi, Türkiye'nin kaderini şekillendiren parti olarak herkesi bizim mensubumuz olarak değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

"Halkın davamızı sahiplenmesi tuzakları bozdu"

"Geçen mahalli seçimlerde başarılı sağlamamış olsaydık, bugün genel seçimlerde de o kadar iddialı olamayabilirdik" diyen Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"17-25 Aralık tuzaklarını kuranlar, Gezi vandalizmini ortaya koyanlar, mahalli seçimlerde, bizim ayağımızı sendeletmek için yaptılar, bunu. Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi, basiretli yaklaşımı, halkın bizim davamızı sahiplenmesi, bütün tuzakları bozdu."

"Her bir vatandaşımızın onuru bizim namusumuzdur"

Başbakan Davutoğlu, "Kim olursa olsun, hangi inanca sahip olursa olsun, hangi felsefeyi benimsiyor olursa olsun, her bir İstanbullunun ve Türkiye genelinde de her bir vatandaşımızın onuru, izzeti, haysiyeti bizim namusumuzdur" dedi.

Davutoğlu, "Çok güzel projeler var elimizde. Seçimlere kadar bunları halkımıza, İstanbullulara iyi anlatalım. Ta ki İstanbul üzerine düşünen herkes, İstanbul'un geçmişine de geleceğine de sahip çıkan hareketin AK Parti hareketi olduğunu anlamış ve görmüş olsun" şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)