BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan seçim açıklaması!----

Davutoğlu'ndan seçim açıklaması!

Davutoğlu'ndan seçim açıklaması!
01 Haziran 2015 - 14:05 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kırıkkale'de halka hitap etti

"Seçime kadar, seçim esnasında ve seçim sonrasında güvenlik tedbirlerini alırız" diyen Başbakan Davutoğlu, "Tehditlere boyun eğmeyiz. Muhtarları tehdit edenleri, tehdit mektupları gönderenleri, aileleri fişleyip 'hesap sorarız' diyenleri, anne ve babaları tehdit edenleri uyarıyorum. Kamu düzeni neyi gerektiriyorsa onu yaparız." dedi.

Davutoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

Bu bize karşı çıkanlar Kırıkkale'de, Türkiye'de taş üstüne taş koymuşlar mı? Soruyorum 71 vilayete giden başka parti var mı? 81 vilayete de gideceğiz.

Bu hafta imzalar atılıyor, kendi milli otomobilimizi üretiyoruz. 2015 içinde ilk prototipi, 2016 içinde filo tipi üretimi yapacağız.

"BİZİ TEHDİT EDİYORLAR"

Bu sabah gazetelere bakın oynanan tuzağı görüyorsunuz. MİT TIR'larını ifşa eden gazete, kendini Atatürk'ün gazetesi olarak niteleyen gazete bugün Kandil'le röportaj yapmış, bizi tehdit ediyor.  Aynı şekilde bu paralelcilerin gazetesi HDP'yi manşet yapmış. Paralelciler HDP ile, ulusalcılar Kandil ile HDP’liler DHKP-C ile iş tutuyor.Kandil, paralel ve DHKP-C üçü de gelse bize gücü yetmez. Altısı birden gelseler bize yetişemezler.

"BİRÇOK ŞİKAYET MEKTUBU ALIYORUZ"

Birçok şikayet mektubu alıyoruz. HDP'nin Eş Başkanı Ankara'da İstanbul'da özgürlük barış güvercini gibi konuşuyor, Doğu'da baskılara devam ediyorlar. 3 bacımızı darp ettiler, Şırnak'ta başka partinin mensuplarını taradılar. Her yerden bu haberler geliyor. Seçim atmosferini kim kirletmeye kalkarsa karşında kale gibi dururuz.

"SEÇİME KADAR, SEÇİM ESNASINDA VE SEÇİM SONRASINDA..."

Seçime bir hafta kaldı. Herkes barış içinde seçime gidecek. Bu bir hafta içinde herkes özel planlamasını yapsın, sandıklara gitsin. Bu Türkiye'nin kader seçimdir. Biz bu tehditler devam ettikçe, seçime kadar, seçim esnasında ve seçim sonrasında güvenlik tedbirlerini alırız, bu tehditlere boyun eğmeyiz. Muhtarları tehdit edenleri, tehdit mektupları gönderenleri, aileleri fişleyip 'hesap sorarız' diyenleri, anne ve babaları tehdit edenleri uyarıyorum. Kamu düzeni neyi gerektiriyorsa onu yaparız.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)