BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu ve Abe'den Paris için saygı duruşu----

Davutoğlu ve Abe'den Paris için saygı duruşu

Davutoğlu ve Abe'den Paris için saygı duruşu
14 Kasım 2015 - 11:56 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu ve Japon mevkidaşı Abe'den Paris'te ölenler için saygı duruşu

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Japonya Başbakanı Shinzo Abe, İstanbul'da düzenlenen Türk-Japon İş Forumu'na katılıyor. Forum, Paris'teki terör saldırılarında ölenler için saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. İki başbakan ayağa kalkarak terör saldırısında ölenler için saygı duruşunda bulundu. Davutoğlu burada yaptığı konuşmada "Türkiye olarak Fransa'nın yanındayız" dedi.

BAŞBAKAN İÇİN GÜVENLİK EN ÜST DÜZEYDE

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün saat 10.00'da özel bir uçakla Ankara'dan İstanbul'a geldi. Davutoğlu için Fransa'da yapılan saldırı sonrası güvenlik önlemleri ise en üst seviyeye çıkartıldı. Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne gelen gazeteciler güvenlik gerekçesiyle uzaklaştırıldı. Uçağın içinde Davutoğlu 10-15 dakika kalırken yine Devlet Konukevi'nde de yaklaşık 30 dakika kadar bekledi. Davutoğlu daha sonra konvoyla Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı. Davutoğlu'nun uçağının gelişi sırasında Konukevi önünde bulunan Japon Başbakanı'nın iki adet Boeing 747 tipi uçağı da dikkat çekti.

Türk-Japon İş Forumu'ndan önce Fransa'da hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı. Davutoğlu forumda yaptığı konuşmada "Türkiye olarak Fransa'nın yanındayız" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fransa ya selam olsun. 14 Kasım 2015 17:41

    fransa bizim ölenlerimize saygi durusunu yapmasin ama pkk'nin yuvasi gorevini niye ustleniyor.