BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu son mitingini de yaptı----

Davutoğlu son mitingini de yaptı

Davutoğlu son mitingini de yaptı
31 Ekim 2015 - 16:21 www.finansgundem.com

AK Parti lideri Başbakan Ahmet Davutoğlu, yarınki seçim öncesi son mitingini Ankara'da yapıyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yarınki seçim öncesi son mitingini Ankara'da yapıyor. Davutoğlu, "Bugün arefe, yarın demokrasi bayramı. Bu bayramda bizimle olmaya varmısınız" diye seslendi.

Davutoğlu satır başları ile şunları söyledi:

 Türkiye'nin her yerine gitmek isterdik ama zamanımız yoktu. 7 Haziran'dan önce gitmiştik. Bu meydanda tüm kardeşlerimiz var. Bu meydanda Türkiye'nin yüreği var. Bu meydanda Türk, Kürt, Zaza, Laz tüm milletimiz var...

- Bu seçimin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Tüm kardeşlerimizin coşkusunu görüyorum. Bugün son miting. Sesimizi yükseltiyoruz. Yarın bayramı kutlamaya var mıyız? Yarın demokrasi bayramı...

İnşallah yarın akşam balkondan bir demokrasi şöleni yapacağız. İnanıyorum ki 13 yıl birlikte yazdığımız destan için yeni bir ak sayfa oluşturacağız.

 7 Haziran'dan sonra yaşananları hep beraber gördünüz. Kimlerin kimlerle kol kola girdiğini hep beraber gördüğünüz. Bir tarafta bu millete güvenmeyenler var. Diğer tarafta ise biz. İnanç ve kararlılıkla her engeli aşacağına inanan AK Parti kadroları var. Onun için biz meydanlardayız.

 Tarihi bir dönemecin eşiğindeyiz. Geleceğimiz için çok önemli bir karar vereceğiz. Bütün vatandaşlarımızdan ricam, oylarınızı verirken Türkiye'nin dününü, bugününü ve yarınını düşünerek oy verin. Hangi partiye oy verirseniz verin, selamlaşarak, barış içinde oyunuzu kullanın.

7 Haziran'da tercihini CHP'den yana kullanan vatandaşlara sesleniyorum. Bu akşam bir kez daha düşünün. Elinizi vicdanına koyun 92. yılını kutladığımız cumhuriyetin yükselmesine kimin en fazla katkıda bulunduğunu düşünün. MHP'ye oy vermiş vatandaşlarıma da çağdıra bulunuyorum. Terör tehdidi karşısında kimin sorumluluktan kaçtığını düşünün. Vatanperver MHP'li kardeşlerime sesleniyorum, bir daha düşünün. HDP'ye oy veren vatandaşlarıma da sesleniyorum. HDP'nin Türkiye partisi iddiası için oy verdiniz. Ama bir kez daha düşünün. HDP'nin terörle arkasına mesafe koyamadığını gördünüz. Meclis'te temsil edilmeyen partilerin seçmenlerine de sesleniyorum. Şer odaklarının nasıl harekete geçtiğini görüyorsunuz. Böyle zor dönemlerde Türkiye'nin güçlü, dirayetli yönetimlere ihtiyacı var.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)