BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu sert çıktı! Bre gafil----

Davutoğlu sert çıktı! Bre gafil

Davutoğlu sert çıktı! Bre gafil
07 Mayıs 2015 - 16:36 www.finansgundem.com

AK Parti Bingöl mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'a sert çıktı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD ziyaretinde Demirtaş'ın Ermeni diasporasıyla bütün bu bölgeyi Ermenistan olarak gösteren bir haritanın önünde poz verdiğini söyledi.

Bingöllü seçmene seslenen Davutoğlu, "Sizin dedeleriniz, Kürt, Zaza ve Türk, bu bölgede soykırım yaptı diyenler var, siz buna razı mısınız? Bizim tarihimizde soykırım yoktur bre gafil diyecek misiniz" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Bingöl mitinginde halka hitap etti. Davutoğlu eleştiri oklarını 'Diyanet'i kapatacağız' diyen CHP ve HDP'ye yöneltti.

Bingöllü seçmenden üç milletvekili isteyen Davutoğlu, konuşmasında iktidarları döneminde neler yaptıklarını ve yapılacakları anlattı. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan satır başları:

"Hiçbir kardeşimiz mezhebi, etnik kökeni ne olursa olsun hiçbir çocuğumuz yetim kalmasın diye çalışıyoruz. Buraya sizinle kardeşliği çözümü demokrasiyi konuşmaya geldik.

YÜREKTEN 'YUH' DİYEBİLİRSİNİZ

Hani 6-7 Ekim olayları var ya. Hatırlarsınız bütün doğuyu güneydoğuyu büyük şehirlerimizi kaosa kan gölüne çevirmek isteyen vandallar, sokaklarda işyerlerini, kuran kurslarını devlet dairelerini yaktılar yıktılar ya. Ben liderleri yuhalatmıyorum ama ben vandallara buradan istediğiniz kadar yürekten 'yuh' diyebilirsiniz. O katillere eşkiyalara 4. kattan gencecik çocukları atan hunharca katleden o katillere her şeyi diyebilirsiniz. 6-7 Ekim olaylarında bütün bölgeyi bu anlamda kaosa çevirmek istediler.

YA SİLAH YA BARIŞ

Bir taraftan silahı elinde tutup batıda demokrasi türküsü söylüyorlar. Onlar buraya geldiklerinde onlara sorun ya silah ya barış ikisi birarada olmaz silahları bırakın gömün toprağa deyin. Eski Türkiye yok, annenin hapishanede Kürtçe konuşamadığı Türkiye yok deyin, onlar samimiyse gelin siyaset meydanı burada gelin. Samimi değilseniz 6-7 ekim olayları gibi ülkeyi vandallara teslim etmeyiz deyin.

2010 referandumunda anayasa değişikliğine en yüksek oyu Bingöllüler verdi. Kim bu bölgede vatandaşların huzuruna etkilemek için baskı kurarsa başta kamu adına bizi ama ön önemlisi Bingöllüleri bulacaktır.

DİYANET'İN KAPATILMASI VAADİ ULUSLARARASI ÇEVRELERİN İSTEĞİ

CHP'nin genel başkan danışmanı 'HDP'nin barajı aşması bizim için önemli diyor. CHP ile HDP'nin zihniyeti aynı. O da diyor ki Diyanet'i kapatacağız. Bugün CHP ile HDP aynı yolda. HDP Türkiyeleşemedi CHP’leşti.

Bu milleti dininden irfanından koparmak istiyorlar. Bu Diyanet'in Afrika'daki faaliyetlerinden rahatsız olan uluslararası çevrelerin isteğidir.

Üçlü eş başkanlık yapsınlar, paralel, CHP, HDP. Çünkü üçünün de bütün meselesi AK Parti'nin getirdiği yükselişi durdurmak. Bizi durdurabilirler mi?

BİNGÖL BU SENE DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Göreve geldiğimizde Bingöl'de sadece iki ambulans vardı. Şimdi 30'a yakın ambulans var, 8'i kar paletli ambulans. Karlı dağlarda hiçbir hastanız kalmayacak. Eğer dağ başındaysanız helikopter ambulans geliyor. Bingöl'de 5 km bölünmüş yol vardı şimdi 185 km bölünmüş yol. Bu sene Bingöl doğalgaza kavuşmuş olacak.

Bingöl'e 5 yıldızlı oteller geliyor. Yeni Bingöl'e var mısınız? 350 ek yataklı devlet hastanesi en geç Ağustos ayında hizmete girmiş olacak.

Şiddeti tevişk edenlere özgürlük dersi vereek misiniz? Nefret dilini terkedin diyecek misiniz?

BRE GAFİL

HDP Eş Başkanı (Demirtaş) Amerika'ya gittiğinde, Ermeni soykırımı iddiaları çerçevesinde Ermeni diasporasıyla bütün bu bölgeyi Ermenistan olarak gösteren bir haritanın önünde poz verdi poz. Sizin dedeleriniz, Kürt, Zaza ve Türk, bu bölgede soykırım yaptı diyenler var, siz buna razı mısınız? Bizim tarihimizde soykırım yoktur bre gafil diyecek misiniz? Orada Ermeni diasporasını memnun etti, buradan da Yahudilere bir mesaj olsun diye, 'Kudüs Yahudilerin kutsal mekanıdır' dedi. Kudüs kimin kutsal mekanıdır? Müslümanların, bizim milletimizin kutsal mekanıdır.

CHP Genel başkanı İsrail'de niye büyükelçimiz niye yok diyor. Diyorum ya ruh ikizi. Biri Kürt ulusalcısı digeri Türk ulusalcısı. Sanki dünyada yaşamıyor. Mavi Marmara'da şehit edilen Mescid-i Aksa'ya postallarıyla giren askerleri hiç görmüyor.

BU TOPRAKLARDA NEFES ALIP VERDİKÇE

CHP HDP ve arkasındaki paralel yapı bilsin ki biz bu topraklarda nefes alıp verdikçe zalimlerle dost olmayacağız. Mazlumları yalnız bırakmayacağız."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)