BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDavutoğlu o fotoğrafı Instagram'da paylaştı----

Davutoğlu o fotoğrafı Instagram'da paylaştı

Davutoğlu o fotoğrafı Instagram'da paylaştı
04 Ocak 2016 - 02:56 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nden çıkarak bir süre yürüyüş yaptı, paylaştığı fotoğrafı bir anda binler beğendi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nden çıkarak bir süre yürüdü. 

Alınan bilgiye göre, Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, Beşiktaş'taki Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nden çıkarak, Dolmabahçe Caddesi'ndeki yaya geçidinden karşıya geçmek için kırmızı ışıkta bekledi. Yeşil ışığın yanmasının ardından vatandaşlarla karşıya geçen Davutoğlu, bir kitabevine uğradı. Bir süre kitabevinde kalan Davutoğlu, çok sayıda kitap satın aldı. 

Daha sonra eşiyle yürümeye devam eden Davutoğlu, Sinan Paşa Camisi'ne geçerek yatsı namazını kıldı. Yol üzerinde vatandaşlarla sohbet eden ve bir kestaneciden kestane alan Davutoğlu, tekrar Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nin bulunduğu tarafa geçerek ofise girdi. 



Davutoğlu, "ahmet_davutoglu" kullanıcı adıyla oluşturduğu Instagram hesabından kestaneciyle çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Paylaşım, kısa sürede yüzlerce yorum ve binlerce beğeni aldı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)