BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu KYK burslarına zammı açıkladı----

Davutoğlu KYK burslarına zammı açıkladı

Davutoğlu KYK burslarına zammı açıkladı
10 Aralık 2015 - 12:08 www.finansgundem.com

Kredi ve Yurtlar Kurumu bursları artıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu, bursların 350 liradan 400 liraya çıkarılacağını açıkladı.

  64. Hükümet 2016 Eylem Planı'nı açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, üniversite lisans eğitimi alan öğrencilere ödenen Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs tutarına bugünden itibaren 50 lira zam yapılacağını açıkladı.

Davutoğlu, "Bir haftayı beklemeden, bugün imzalanan kararla lisans öğrencilerinin aldığı 350 Türk lirası burs ve kredi miktarını bugünden itibaren 400 Türk lirasına çıkardığımızın müjdesini veriyorum" diye konuştu.

GENÇLERE 50 BİN LİRALIK KREDİ DESTEĞİ

Öte yandan eylem planında gençlere proje desteği için  50 bin liralık kredi de verilecek. Davutoğlu kredi desteğiyle ilgili şunları söyledi:

"Reformların izlenmesi kurulu ve reform grubu oluşturuyoruz. Gençlerimize proje karşılığı 50 bin liralık nakdi destek vermeye başlıyoruz. Gençlerimize 100 bin liraya kadar faizsiz kredi desteğini başlatıyoruz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)