BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDaum geri mi dönüyor?----

Daum geri mi dönüyor?

Daum geri mi dönüyor?
11 Ağustos 2013 - 09:31 www.finansgundem.com

Bursaspor'da Hikmet Karaman'ın gönderilme kararının ardından teknik direktör arayışı sürüyor

Yeşil beyazlı ekipte farklı isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Gündemdeki isimler arasında yer alan Christoph Daum'un yardımcısı Murat Kuş, DHA (Doğan Haber Ajansı) muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar resmi bir teklifin gelmediğini söyledi. Daum'un isminin geçtiğini kendisinin de duyduğunu ifade eden Murat Kuş, "Resmi bir görüşme ya da herhangi bir teklifin olmadığını biliyorum. Ancak Daum'un isminin geçtiğini ben de duydum. Şu an için bir gelişme yok" şeklinde konuştu.
YILMAZ VURAL: "EŞ DOST YAKIŞTIRIYOR"
Bursaspor'dan kendisine resmi teklifin gelmediğini anacak camianın kendisini yakıştırdığını ifade eden Yılmaz Vural şunları söyledi:
"Resmi alamda yönetim kurulu beni aramadı. Böyle bir teklif şu an için yok. Ama çevreden, camiadan bir sürü eş dost, arkadaş yakıştırıyor. Ama söylediğim gibi resmi teklif almadım. Bursaspor'da çalışmaktan da mutlu olurum. Çok sıkıntılı dönemlerde iş yaptığımız, kendi yerimiz gibi gördüğümüz bir yer sonuç olarak. Takımın başında yönetim kurulu var. Görüşmeler yapılıyordur. Onun dışında bir gelişme yok."
ŞENOL GÜNEŞ'LE GÖRÜŞÜLDÜ
Yeşil beyazlılarda gündemdeki isimler arasında bulunan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'e teklif gittiği, Güneş'i ikna etmek için yönetimin temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Yeşil beyazlılar Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından Güneş'e teklif götürmüş ancak bu teklife olumlu yanıt gelmemişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)