BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDarth Vader'ı canlandıran aktör Prowse hayatını kaybetti----

Darth Vader'ı canlandıran aktör Prowse hayatını kaybetti

Darth Vader'ı canlandıran aktör Prowse hayatını kaybetti
29 Kasım 2020 - 15:07 www.finansgundem.com

Dünya sinema tarihinin en önemli karakterlerinden biri olan Darth Vader'i canlandıran aktör David Prowse, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Hollywood'un en meşhur film serisi Yıldız Savaşları'nın gücün karanlık yüzünü yansıtan karakteri Darth Vader'in maskeli ve kostümlü halini oynayan İngiliz aktör David Prowse'un kısa süren bir hastalığın ardından öldüğü belirtildi.

Yıldız Savaşları'nın kült sözü "Güç seninle olsun"a atıf yapan menajeri Thomas Bowington, Prowse'un 85 yaşında ölümünü teyit eden açıklamasında şöyle dedi:

"Güç hep onunla olsun! Pek çok canavarı oynamasıyla meşhur olmasına rağmen benim için ve kendisini tanıyan ve birlikte çalışan herkes için o bizim yaşamlarımızda bir kahramandı."

ABD'li aktör James Earl Jones,'un seslendirdiği ve bunun için 2012'de onursal Oscar aldığı Darth Vader'in maskesinin gerisindeki yüz, siyah giyiminin altındaki vücut olan 1.98 santim boyundaki David Prowse, oyunculuğunun yanısıra vücut geliştirmeci ve halterciydi.

Oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)