BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDaire Başkanı'ndan zabıtaya bayıltan dayak----

Daire Başkanı'ndan zabıtaya bayıltan dayak

Daire Başkanı'ndan zabıtaya bayıltan dayak
22 Aralık 2017 - 01:58 www.finansgundem.com

İBB Zabıta Daire Başkanı Karali, bir zabıta memurunu tüm arkadaşlarının gözü önünde dövdü. Hakarete ve dayağa ekmek parasını kaybetmemek için sabretmeye çalışan zabıta memuru daha fazla dayanamayıp yere yığıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, kızdığı zabıta memuruna, bütün arkadaşlarının gözü önünde önce bağırıp çağırdı, ardından da dövdü. O zabıta ise ekmek parasını kaybetmemek için bu şiddet karşısında sadece hazır olda bekledi, hakarete de dayağa da sabretmeye çalıştı. Ama dayanamadı, bir süre sonra yığılıp kaldı.

1 hafta önce zabıta müdürlüğünün Kartal'daki merkezinde çekilen ve dün akşam ana haber bültenlerinde yer alan görüntüler, izleyenleri hayrete düşürdü. Zabıta memurunun emniyet şeridini kullandığını gören Karali, sürücüsünü yanına çağırdı.

Daire Başkanı bağırdı, zabıta memuru ise hazır olda onu dinledi.

Tayfun Karali bağırıp çağırmakla kalmadı, herkesin ortasında zabıtayı defalarca kez tokatladı.

Ekmeğinden olmamak için sesini çıkarmayan zabıta, Daire Başkanı'nın dayağı karşısında önüne bakıp bekledi.

Daire Başkanı Karali, öyle öfkeliydi ki, uzaklaşırken bile bağırmayı sürdürdü. O sırada bahçede onlarca belediye görevlisi vardı ve yaşananları saniye saniye sessizce izlediler.

BAYILDI, DARP RAPORU ALDI

Bu yaşananlara zabıta daha fazla dayanamadı. Bir süre sonra bayılıp, olduğu yere yığıldı. Yardımına ise çevredekiler koştu.

Kendinden geçen zabıta, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kendinden geçen zabıta ambulansla hastaneye kaldırıldı, darp raporu aldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali hakkında da soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ckync23 Aralık 2017 19:53

    Hayvan

  • sait22 Aralık 2017 14:17

    el adlü esasül mülk

  • Vatandaş22 Aralık 2017 13:47

    İşte akp Türkiyesi bu. Magandalar daire başkanı yapılmış. Merak etmeyin bu magandaya bişey olmaz. Ordan alıp başka göreve verirler.

  • ;22 Aralık 2017 15:30

    dayağı yiyen chp li mi yani saf saf konuşma

  • Hasan22 Aralık 2017 09:15

    İnsan olan şöyle yapar: Önce sözlü uyarırsın. Aynı şeyler tekrarlarsa uyarı yazısı yazarsın. Yine tekrarlarsa gönderirsin. Geri kalan çalışanlara da bir uyarı olmuş olur.

  • Cenk22 Aralık 2017 07:57

    Abartmayin. Turk usulu olmus. adam gorevini kotuye kullanan bir memuruna biraz fazlaca kizmis. yarin alir yanina, ozlu bir konusma yapar kapanir konu. Biz babadan tokat yemeyi severiz.

  • Zabita kardes22 Aralık 2017 09:35

    Keske onun yerinde olup o dayaga maruz kalsaydin sonra da gelip sana ozlu bi konusma yapsaydi. O zaman senin de tepkini gormus olurduk! Biz babadan tokat yemeyi degil nasihat almayi sevenlerdeniz.

  • Onur Erkan22 Aralık 2017 03:47

    Zalimin zulmü varsa sevenin Allahı var.Atın bu mendeburu işten adam işinden olmamak için katlandığı pisliğe bak ya.Böyle çok insanlar var.Alanen mobing.Mevki ve yetkiyi kötüye kullanma.

  • Abdullah ÇOLAK22 Aralık 2017 09:14

    makamın ne olursa olsun önce insan olsun eğer o zabıta memurunun bir sucu var ise insan gibi söylersin cezanın başka şekillleride varhicde bir başkana yakışmadı kınıyorum