BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Gül'den 1 Mayıs mesajı----

Cumhurbaşkanı Gül'den 1 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Gül'den 1 Mayıs mesajı
01 Mayıs 2013 - 10:48 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, sağduyu vurgulu 1 Mayıs mesajı verdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 1 Mayıs'ın anlamına yakışır bir şekilde kutlanmasının toplumsal barışa katkı sağlayacağının unutulmaması gerektiğini belirtti.
Cumhurbaykanı Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Gül, mesajında, çalışan kesimlerin hak taleplerini dile getirdiği bir platform olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, emeğin değerini ortaya koyan yönüyle toplum hayatında yer edindiğini ifade etti. Türkiye'nin gelişmesinde ve kalkınmasında büyük pay sahibi olan tüm çalışanların, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik eden Gül, 1 Mayıs'ın çalışma barışını güçlendirmesi, birlik ve beraberliği pekiştirmesi dileğinde bulundu. Cumhurbaşkanı Gül, çalışanların birlik, dayanışma ve mücadele günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, kutuplaşmalardan ve gerginliklerden uzak bir şekilde, huzur içinde, coşkuyla bir bayram havasında kutlanması konusunda her kesimin sağduyulu ve sorumlu davranmasının içten temennileri olduğunun altını çizdi. 1 Mayıs'ın anlamına yakışır bir şekilde kutlanmasının, toplumsal barışa da katkı sağlayacağının unutulmaması gerektiğini belirten Gül, “Önemli olan geçmişten gerekli dersleri çıkararak, acı olayların yaşanmasına fırsat vermeden geleceğe umutla ve güvenle bakabilmektir. Türkiye gerek demokrasimizin, gerek çalışma hayatının çok daha ileri standartlara kavuşturulması konusunda ciddi adımlar atmaktadır. Eksikliklerin de her kesimin katkısı ve duyarlı yaklaşımıyla giderileceğine, çalışma hayatıyla ilgili sorunların karşılıklı diyalog ve uzlaşma içerisinde çözüme kavuşacağına inanıyorum” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)