BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Gül, Suudi Kral'la görüştü----

Cumhurbaşkanı Gül, Suudi Kral'la görüştü

Cumhurbaşkanı Gül, Suudi Kral'la görüştü
17 Ekim 2013 - 20:00 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, programının son gününde Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz Al Suud ile görüştü

Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde yer verilen açıklamaya göre, hac farizasını yerine getirmek için Suudi Arabistan'a giden Cumhurbaşkanı Gül, programının son gününde Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz Al Suud ile görüştü.
Kral'ın Cidde'deki sarayında gerçekleşen görüşmeye Veliaht Prens Salman Bin Abdülaziz Al Suud, Başbakan İkinci Yardımcısı Prens Mugrin Bin Abdülaziz Al Suud ve diğer üst düzey yetkililer de katıldı.
Cumhurbaşkanı Gül, Hac farizası için geldiği Suudi Arabistan'da kendine gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti. Türkiye ve Suudi Arabistan arasında son dönemde ekonomik, askeri, güvenlik ve savunma ilişkilerinde büyük ivme yakalandığını belirten Gül, Türkiye'nin Suudi Arabistan ve diğer körfez ülkeleriyle ilişkilerine stratejik zaviyeden yaklaşıldığını vurguladı. Gül, bu ilişkileri daha da iyi seviyeye taşımak için çaba gösterilmesi gerektiğini ifade etti.
Kral Abdullah ise dost ve kardeş Türkiye'nin Cumhurbaşkanını ülkesinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Türkiye ve Türk halkına büyük sevgi ve muhabbet beslediklerini vurgulayan Kral Abdullah, ilişkilerinin güçlenerek süreceğini kaydetti. (AA)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)