BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında sürpriz isim----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında sürpriz isim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında sürpriz isim
09 Ağustos 2016 - 11:44 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 10.00'da Rusya'nın St. Petersburg kentine gitti. Erdoğan'ın uçağında sürpriz bir isim de yer aldı; MİT Müsteşarı Hakan Fidan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in daveti üzerine Rusya’nın St. Petersburg şehrine bir ziyaret gerçekleştirmek üzere Esenboğa Havalimanı'ndan, saat 10.00'da özel uçakla Rusya'nın St. Petersburg kentine gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ve MİT Müsteşarı Hakan Fidanda eşlik ediyor.

PUTIN İLE BAŞBAŞA GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Petersburg ziyareti kapsamında, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek ve baş başa görüşmenin ardından heyetler arası çalışma yemeğine katılacak. İki liderin, yemeğin ardından ortak basın toplantısı düzenlemesi planlanıyor.

Erdoğan ve Putin, ayrıca Türk ve Rus iş adamlarına da hitap edecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)