BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivCumhurbaşkanı Erdoğan'ın ÖTV müjdesine CHP'den ilk yorum----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ÖTV müjdesine CHP'den ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ÖTV müjdesine CHP'den ilk yorum
24 Nisan 2023 - 21:35 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde esnafa ÖTV müjdesi verdi. Erdoğan'ın ÖTV müjdesine CHP'den ilk yorum geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ticari araçlarını yenilemek isteyen esnaf aynı cins araçlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek" sözlerine CHP'den ilk yorum geldi. Konu hakkında sosyal medyadan paylaşım yapan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Erdoğan bir vaadimizi daha kopyalamış" dedi.

Erdoğan, "Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici işletmeciliği, kamyonla ticari yük taşımacılığı yapan esnafımız aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek. Tüm bu konularla ilgili detaylar Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından ayrıca açıklanacaktır. ÖTV muafiyeti uygulamasının da esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Erdoğan'ın müjdesine CHP'den ilk yorum geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Millet İttifakı Ortak Politikalar Mutabakat Metni'nde yer alan "Şoför esnafının 10 yaşın üzerindeki araçlarının yenilenmesinde ÖTV almayacağız" vaadini paylaştı.

Özkoç, paylaşımında, "Erdoğan bir vaadimizi daha kopyalamış. Aylar önce açıkladığımız ortak politikalarımıza turkiyeninmasasi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Taklitlerden sakının!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ÖTV müjdesine CHP'den ilk yorum: Bir vaadimizi daha kopyalamış

Araç yenilemede ÖTV muafiyetinin detayları belli oldu

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ticari aracını yenilenlerden ÖTV alınmayacak