BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan tepki: Hayatınız yalan----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tepki: Hayatınız yalan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tepki: Hayatınız yalan
25 Eylül 2021 - 18:36 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ve Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kimsenin kendini yalnız hissetmeyeceği bir sistem kurduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ve Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreni'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Türkiye'nin en yaygın sosyal destek projelerini hayata geçirdik. Kimsenin kendini yalnız hissetmeyeceği bir sistem kurduk.

40 farklı ilde 67 bine yakın yaşlımıza evde bakım ve psikolojik bakım desteği hizmeti veriyoruz. Hayatlarını engelli bakımlarına adayan bireyleri de unutmadık.

Evde bakım uygulaması ile ülke genelinde 536 bine yakın engellimize aylık ortalama bin 798 lira destek bakımı veriyoruz. Engellilerin kamudaki istihdamı 60 bini aştı.

18 binin üzerinde çocuğumuz evlat edindirme ile aileye kavuştu. Kadına yönelik şiddetle mücadele için kurduğumuz konuk evlerine 285 bine yakın kadına hizmet verdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan engelli ve yaşlılara verilen sosyal hizmetleri tek tek anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ile Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreni'nde konuştu. Sosyal hizmet noktasında hayata geçirilen hizmetleri teker teker anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

*60 yaşın üzerinde 70 binden fazla ve 65 yaş üzerindeki 150 bine yakın büyüğümüzü aylık 865 liralık bir meblağ ile, kendi aileleri yanında destekliyoruz.

*67 bine yakın yaşlımıza evlerinde bakım, psikososyal destek ve kültürel faaliyet hizmeti veriyoruz.
*Evde bakım uygulamasıyla ülke genelinde 536 bine yakın engellimize aylık ortalama 1798 lira destek veriyoruz.

*Ücretini devletin ödediği özel engelli bakımevlerinin sayısı 294'ü, yararlanıcı sayısı 24 bini buldu.

*Engellilerin kamudaki istihdamı 60 bini aştı.

*Koğuş tipi yurt ve yuvaları tamamen ortadan kaldırarak, ev tipi bakım hizmetine geçtik.

*Kadına şiddetle mücadele amacıyla faaliyete geçirdiğimiz konuk evleri'yle bugüne kadar 285 bine yakın kadınımıza ve beraberindeki 170 bin çocuğa hizmet verdik.

Bizim kuşağımız 1960 darbesinde çocuktu ama darbenin yol açtığı acıların etkisini o çocuk halimizde bile hissediyorduk. Türkiye'nin karanlık dönemlerinden biri olan 1970 de gençlik dönemlerine denk geldi. Darbe taşlarının nasıl adım adım döşendiğini bizzat gördük. 1980 darbesi böyle bir dönemin ardından ülkemizin saf dışı edildiği bir felaketti. Milletimiz istiklaline sahip çıkma iradesini ortaya koymuştur.

Bakın son günlerde üniversite öğrencileriyle alakalı maalesef çok çirkin bir kampanya sürdürülüyor. İktidara geldiğimizden bu yana yurt kapasitelerini hiçbir dönemde olmadığı kadarıyla tırmandıran neredeyse 1 milyona yakın yurt kapasitesine sahip olan bir iktidarız. Bunu görmeden yalan yanlış, ilgisi alakası olmayan kişileri bankların üzerine yatırarak yalan yanlış kampanyalar sürdürülüyor. Yalan söylüyorsunuz, hayatınız yalan. Bizim yurtlarımız ortada. Bu yurtlarla birlikte kapasite ortada. Bu yurtlarımızla öğrencilerimizi ağırlıyoruz.

Erdoğan: Teknofest'i dost ülkelerde de düzenleyeceğiz

Erdoğan'dan yenilenebilir enerji açıklaması

Erdoğan: Büyüme oranları ekonominin gücünü ortaya koyuyor