BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye
11 Şubat 2023 - 14:04 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ailesini arayarak taziyelerini iletti.


CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Ankara’da yaşamını yitirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Bugün vefat eden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ailesini telefona arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan aileye taziyelerini iletti.

Sosyal medya hesabından da açıklama yapan Erdoğan şu ifadeleri kullandı; Türk siyasetinin değerli isimlerinden CHP Eski Genel Başkanı, eski bakanlarımızdan Sayın Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Deniz Baykal hayatını kaybetti

 

Deniz Baykal'ın siyasette geçen 55 yılı