BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Stoltenberg ile görüştü----

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Stoltenberg ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Stoltenberg ile görüştü
25 Haziran 2023 - 18:20 www.finansgundem.com

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile Rusya'daki son gelişmeler ve İsveç’in NATO üyeliğini değerlendirmek için telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü. Görüşmede Rusya'daki son gelişmeler ve İsveç’in NATO üyeliği ele alındı.

İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede, Rusya'da yaşanan son gelişmeler ele alındı. Rusya'daki gerilimin sona ermesinin Ukrayna sahasında geri dönülmez insani felaketlerin önünü aldığı belirtildi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’e Rusya'daki gelişmelerin Ukrayna’da adil barış yolunda yeni bir kilometre taşı olması temennisi iletildi.

İsveç’in NATO üyeliği

Görüşmede, İsveç’in NATO üyeliği de ele alındı. Türkiye'nin İsveç'in üyeliğine karşı yapıcı tutumunun devam ettiği ancak PKK/PYD/YPG yanlıları bu ülkede serbestçe eylem düzenledikçe yapılan mevzuat değişikliklerinin bir anlamı olmadığı ifade edildi.

F-35 bağlamında yaşanan haksızlıkların Türkiye'nin F-16 talebinde İsveç’in üyeliğiyle bağlı kılınması çabalarının Türkiye’ye değil esasen NATO’ya ve NATO’nun güvenliğine zarar verdiği ifade edildi.

Bir günlük isyan dünya manşetlerinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik görüşme

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 50 bin lira tazminat ödeyecek!

Erdoğan, MİT Başkanı Kalın'ı kabul etti

Jens Stoltenberg: Bugün NATO Vilnius Zirvesi'ne zemin hazırlayacağız

Biden-Stoltenberg görüşmesine 'diş' engeli