BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSürpriz görüşmenin ardından Gökçek'ten açıklama----

Sürpriz görüşmenin ardından Gökçek'ten açıklama

Sürpriz görüşmenin ardından Gökçek'ten açıklama
05 Ekim 2017 - 23:30 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Beştepe'de bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i Beştepe'de kabul etti. Görüşme kulislerde 'Melih Gökçek istifa mı edecek?' sorusunu gündeme getirdi. Melih Gökçek, yaklaşık 2 saatlik görüşmenin ardından Külliye'den ayrıldı. Görüşmenin ardından Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. İstifa iddialarının gölgesinde gerçekleşen görüşmede Gökçek, çeşitli projeler hakkında Erdoğan'ı bilgilendirdiğini ifade etti.

İşte o açıklamalar:

GÖRÜŞME TALEBİ GÖKÇEK'TEN

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Beştepe’deki görüşme Melih Gökçek’in isteği üzerine gerçekleştiği öğrenildi. Melih Gökçek’in İran ziyareti öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu istediği belirtiliyor.

Ankara kulislerinde görüşmeye Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı bilgisi yayıldı.

SELVİ: İSTİFA SÜRECİ BAŞLADI

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Melih Gökçek için istifa sürecinin başladığını bu akşam olmazsa bile iki-üç gün içerisinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını bırakacağını söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)