BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de Elon Musk ile görüştü----

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de Elon Musk ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de Elon Musk ile görüştü
18 Eylül 2023 - 02:32 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de Elon Musk ile görüştü. Musk'a 7 fabrikasını Türkiye'de açması çağrısı yapan Erdoğan, Musk'ı İzmir'de yapılacak Teknofest'e davet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk’ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin uzay programı kapsamında atılacak adımlarda SpaceX ile işbirliği imkanları doğabileceğini ifade etti, Musk'ı İzmir'deki Teknofest'e davet etti.

New York’ta Türkevi’nde gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk’a Türkiye’nin teknoloji alanındaki atılımlarından, Dijital Türkiye Vizyonu ve Ulusal Yapay Zeka Stratejisi’nden bahsetti.

ERDOĞAN'DAN MUSK'A: 7. FABRİKAYI TÜRKİYE'DE KUR

TOGG’un Türkiye’de yollara çıkmasıyla birlikte Tesla’nın da Türkiye pazarına girdiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla’nın yedinci fabrikasını Türkiye’de kurması için çağrı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin uzay programı kapsamında atılan ve atılacak adımlarda SpaceX ile iş birliği imkanlarının doğabileceğini ifade ederek Musk’ı İzmir’de düzenlenecek Teknofest’e davet etti.

Elon Musk elinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kitabı ve Türkiye'nin BM reformu önerisini içeren kitapçık ile Türkevi’nden ayrıldı.

Elon Musk, Kırım'daki Starlink uydularını kapatıyor

Cumhubaşkanı Erdoğan, Ahıska Türkleri ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de