BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü----

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü
11 Temmuz 2023 - 19:27 www.finansgundem.com

Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü. Erdoğan, görüşmede “Bundan önceki buluşmalarımız adeta ısınma turu gibiydi, ama şimdi yeni bir süreci başlatıyoruz” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden arasındaki görüşme sona erdi. İki liderin görüşmesi 1 saat 15 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Biden görüşme öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Görüşmenin basına açık kısmında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Görevime yeniden seçilmem dolayısıyla aradığınız ve ilettiğiniz tebrik mesajı sebebiyle şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Stratejik mekanizma kapsamında sıranın artık devlet başkanları düzeyinde istişarelere geldiği kanaatindeyim. Bugün NATO marjında bu görüşmeyi bunun ilk adımı olarak görüyorum. Bundan önceki buluşmalarımız adeta ısınma turu gibiydi ama şimdi yeni bir süreci başlatıyoruz. Benim için yeni sürç 5 yıllık bir süreç sizde de seçim hazırlıkları var. Seçim hazırlıklarıyla birlikte şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Biden ise “5 yıl da birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi'nde Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ve ABD arasındaki siyasi, ekonomik ve ticari ilişkiler, güvenlik alanındaki iş birliği imkanları ve bölgesel konular ele alındı." ifadelerine yer verildi. 

ERDOĞAN'DAN ART ARDA GÖRÜŞMELER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı İki gün sürecek zirveye İsveç, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Kore ve Japonya liderleri de iştirak edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zirvenin gerçekleştirildiği LITEXPO Sergi ve Fuar Merkezi'ne geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler eşliğinde alana giriş yapan Erdoğan, burada Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile kısa sohbet etti.

115 milyar liralık bağışın 30 milyar lirası ödenmedi

 

Merdan Yanardağ'a 10 yıl 6 aya kadar hapis istemi

 

Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü

 

Kılıçdaroğlu'ndan vatandaşa: Bizim değil asıl sizin sesiniz çıkmalı

 

ETİKETLER :