BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCuma namazında ortalık karıştı----

Cuma namazında ortalık karıştı

Cuma namazında ortalık karıştı
13 Eylül 2013 - 16:15 www.finansgundem.com

Fatih Camii'nde cuma namazı öncesinde dehşet dolu dakikalar yaşandı. Eli bıçaklı zanlı etrafa korku saçtı

Fatih Camii'nde cuma namazı öncesi bıçaklı saldırgan dehşeti yaşandı. Cami içinde elindeki bıçağı rastgele sallayıp korku saçan zanlı linç edilmek istendi.
Alınan bilgiye göre, Fatih Camii'nde cuma namazı öncesi korku dolu anlar yaşandı. Cuma hutbesi okunduktan sonra cami cemaati namaza hazırlanırken, bir anda ayağı kalkan sakallı ve beyaz kıyafetli bir kişi dehşet saçtı. İlk önce "Ben askerim, bana dokunamazsınız. Polis çağırın" diye bağırmaya başlayan şüpheli, daha sonra elindeki bıçağı sallamaya başladı. Yaşananlar karşısında cami cemaati büyük panik yaşadı. Cemaat, zanlının cami imamına saldırması ihtimaline karşı, imamın etrafında etten duvar ördü. Bu sırada bazı vatandaşlar ise zanlının etrafını sardı. Bir süre sonra zanlıyı etkisiz hale getirip, yere yatıran cami cemaati linç etmeye kalktı.
Bu sırada cami imamı mikrofonla anons ederek, polis ekiplerini çağırdı. Camiye giren polis, zanlıyı cemaatin elinden güçlükle aldı. Polis ekipleri, camiden çevik kuvvet otobüsünün olduğu bölüme giriş ve çıkışları kapattı. Daha sonra zanlının etrafında çember oluşturan polis dışarı çıkardı. Bu sırada cami önündeki cemaat şahsa saldırmak istedi. Polis ekipleri şahsı çevik kuvvet otobüsüne kaçırdı. Araca bindirilen şahsın yüzünde kanama olduğu görüldü. Zanlı ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)