BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCübbeli taziye mesajında cemaate vurdu----

Cübbeli taziye mesajında cemaate vurdu

Cübbeli taziye mesajında cemaate vurdu
27 Aralık 2014 - 08:38 www.finansgundem.com

Cübbeli Ahmet Hoca, Said Nursi'nin talebelerinden Abdülkadir Badıllı'nın vefatı üzerine yayınladığı taziye mesajında cemate vurdu

Said Nursi'nin talebelerinden Abdülkadir Badıllı (78), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Badıllı, Fethullah Gülen'le yıldızı barışmayanlardan biriydi. Cübbeli taziye mesajında, Dinler arası diyalog üzerinden Cemaat'e göndermede bulunarak Abdülkadir Badıllı'nın "dinler arası diyalog"a karşı olduğunu vurgulaması dikkat çekti.
 
Cübbeli taziye mesajında şu ifadeleri kullandı:
 
 "Kendisini dergahında ziyarete gitmek ve Mevlânâ Hâlid'in cübbesini ziyaret etmek şerefine nâil oldum. Kendisi de bizi tevazuuyla ziyaret etti, Lalegül Fm'deki programımıza, canlı yayınımıza katıldı. Dinler arası diyaloga karşı olduğunu, Üstad Hazretleri'nin bu işlerden berî olduğunu açıkça beyan etti. Gerçekten kendisi o câmiâlar içerisinde ilimle iştigal eden ve eşine az rastlanan çok kıymetli bir abimiz idi."
 
İşte o mesaj:
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • keşke27 Aralık 2014 08:54

    Allah rahmet eylesin. Ölen adamın ardından dinler arası diyaoga karşı olduğunu vurgularken azıcık da olsa "hırsızlığa, yolsuzluğa da karşıydı" da diyebilirdi. dememiş. olsun. canı sağ olsun cübbelinin.