BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCR7'den Mou'ya şok sözler----

CR7'den Mou'ya şok sözler

CR7'den Mou'ya şok sözler
15 Ağustos 2013 - 16:12 www.finansgundem.com

Jose Mourinho ile eski öğrencisi Cristiano Ronaldo arasında yaşanan söz düellosu bitmek bilmiyor

Real Madrid’de geçirdiği üçüncü sezonun ardından eski takımı Chelsea’nin başına tekrar geçen Jose Mourinho, İspanyol devinden ayrıldıktan sonra vatandaşı Ronaldo’yu hedef alan sözler sarf etmişti.
Kariyerinde birçok önemli isimle beraber çalıştığını söyleyen Mourinho, Brezilyalı Ronaldo’yu işaret ederek ‘gerçek Ronaldo’ ifadesini kullanmıştı. Tecrübeli teknik adamın bu açıklamalarının ardından ikilin arası bir hayli açılmış ve Amerika’da oynanan maçta Chelsea filelerini iki kez sarsan Ronaldo, gol sevinçlerinde Mourinho’yu hedef alarak ‘gerçek Ronaldo’ benim mesajını vermişti.
Hollanda maçının ardından basın mensuplarının Mourinho’yu sorması üzerine ise Ronaldo, ”Kendisi hakkında konuşmaya bile değmez. O yüzden herhangi bir şey söylemek istemiyorum. ” ifadelerini kullanarak ikili arasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. (AMK)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)