BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCPP ile banka müşterileri daha güvende----

CPP ile banka müşterileri daha güvende

CPP ile banka müşterileri daha güvende
31 Temmuz 2013 - 17:59 www.finansgundem.com

CPP, seyahat biletlerini ve cüzdandaki bütün kartları teminat altına alan ürünü için bir bankayla anlaştı...

Modern yaşam destek pazarının lider ismi İngiltere merkezli CPP ile ING Bank Kart Koruma Programı’ndan sonra yeni bir işbirliğine daha imza atarak  “Seyahatim Güvende Paketi” ürününü müşterilerine sundu.
ING Bank müşterileri ‘Seyahatim Güvende Paketi’ ile acil nedenlerden kaynaklanan uçak bileti ertelemeleriyle ilgili güvence altına alınırken dünyanın her yerinden, tek bir numarayla cüzdanlarındaki tüm plastik kartların çalınması ve kaybolmasına karşı teminat altına alınmaya devam ediyor olacak.
Bu ürün sayesinde yurtiçi ve yurtdışında müşteriler, kendilerine sunulan seyahat, kart ve cüzdan desteğinin yanı sıra gasp ve kapkaç gibi durumlarda cep telefonu ve ziynet eşyaları ile birlikte, PIN ve Mobil NFC ile yapılacak işlemlerde de tam bir koruma altında alınıyor. Tüm bunlardan bağımsız olarak 7/24 limitsiz ve ücretsiz olarak sunulan acil medikal, çekici ve çilingir hizmetleride hayatlarını kolaylaştırmak için birlikte sunuluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)