BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCommerzbank denetim kurulundaki sendika temsilcileri birleşmeye karşı----

Commerzbank denetim kurulundaki sendika temsilcileri birleşmeye karşı

Commerzbank denetim kurulundaki sendika temsilcileri birleşmeye karşı
11 Nisan 2019 - 17:07 www.finansgundem.com

Commezbank'ın denetim kurulundaki sendika temsilcilerinin Deutsche Bank ile birleşme görüşmelerinin sonlandırılmasını istediği belirtildi

Commerzbank AG'nin denetim kurulundaki sendika temsilcilerinin Deutsche Bank AG ile birleşme görüşmelerini sonlandırmak istediği belirtildi.

Konuya yakın kaynakların aktardığı bilgiye göre binlerce kişinin işten çıkarılma ihtimalinden korkan bazı sendika temsilcileri birleşme konusunun rafa kaldırılması için olağanüstü kurul toplantısı talep ediyorlar.

Henüz böyle bir toplantıya gidilmesi için karar verilmemiş olmakla birlikte oylamaya gidilmesini sağlamaya yetecek desteğe sahip olup olmadıkları da belirsiz.

Commerzbank sözcüsü konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti. Commerzbank'ın Deutsche Bank tarafından alınması planına her iki tarafın da sendika temsilcilerinden ağır eleştiriler gelmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)