BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇöken bina olayıyla ilgili mahkeme kararını verdi----

Çöken bina olayıyla ilgili mahkeme kararını verdi

Çöken bina olayıyla ilgili mahkeme kararını verdi
10 Kasım 2021 - 19:13 www.finansgundem.com

Malatya'da çöken 2 katlı binayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı

Malatya'nın en işlek caddesi olan İnönü Caddesi'nde dün akşam saatlerinde iki katlı bir bina çöktü. 21 kişinin enkazdan çıkarıldığı olayda binada tadilat yapan işletme sahibi dahil 4 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesi'nde bulunan iki katlı bina kolonların kesilmesinin ardından yerle bir oldu. Enkaz altında kalan 21 kişi, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından harekete geçen Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, çöken 2 katlı binayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Son Dakika: Malatya'da iki katlı binanın çökmesine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı

İki katlı binanın dün çökmesine ilişkin Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma sürüyor. Bu kapsamda gözaltına alınan işletme sahibi Hikmet D. ve yanında çalışan Sebahattin C, Zeki A. ile Mehmet G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Son Dakika: Malatya'da iki katlı binanın çökmesine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden işletme sahibi Hikmet D, Zeki A. ile Mehmet G. tutuklanırken sıhhi tesisatçı Sebahattin C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Malatya'da çöken binada tadilat yapan işyeri sahibine gözaltı

 

Malatya'da 2 katlı bina çöktü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)