BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇok üzüldük gerçekten----

Çok üzüldük gerçekten

Çok üzüldük gerçekten
11 Mart 2014 - 19:07 www.finansgundem.com

Bakan Lütfi Elvan, Gezi Parkı olayları sırasında yaralanarak hayatını kaybeden Berkin Elvan için bir açıklama yaptı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gezi Parkı eylemleri sırasında bakkala ekmek almak için giderken başına atılan gaz fişeği nedeniyle aylardır kaldığı komadan çıkamayarak hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Elvan, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’nde gazetecilerin Berkin Elvan ile ilgili sorularını yanıtladı. Elvan, “Çok üzüldük gerçekten. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Biz tabi bu tür olayların hiçbir şekilde tekerrür etmemesini diliyoruz. Son derece üzücü bir hadise. Allah mekanı cennet eylesin” dedi. Bakan Elvan, bir gazetecinin Berkin Elvan’ın hayatını kaybetmesinin ardından çeşitli yerlerde protesto gösterileri yapıldığını hatırlatması üzerine, şunları söyledi: “Bunlar doğru şeyler değil. Elbette orada olay anında cerayan etmiş bir hadise. Ama bunu sağduyu içerisinde karşılamalıyız. Elbette üzücü bir hadise ama bunu illegal bir takım gösterilerle, vatandaşlarımızı rahatsız eden geçmişte de yaşadık. Gezi olaylarında işte araçları tahrip ederek, camları kırarak bunlar demokrasinin yol ve yöntemleri değil. Bunlardan artık Türkiye’nin sıyrılması gerekiyor. Türkiye’nin gerçek anlamda o kafa yapımızda demokratik ülke yapısı neyse onun insanların kafasında oluşması lazım artık. Biz çok önemli bir demokratikleşme alanında gelişme kaydettik. Dolayısıyla bunun yol ve yöntemi de yasalar çerçevesinde ne yapılacaksa yasalar çerçevesinde yapılmalı. Elbette üzücü bir hadise. Allah rahmet eylesin diyoruz"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)