BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Çok iyi bir takıma karşı oynadık"----

"Çok iyi bir takıma karşı oynadık"

Çok iyi bir takıma karşı oynadık
16 Mayıs 2015 - 05:20 www.finansgundem.com

Real Madrid'in hocası Laso "Fenerbahçe Ülker sonuna kadar mücadele etti. Zor galibiyet oldu. Yürekten oynayan bir takıma karşı mücadele ettik" dedi

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda yarı final maçında Fenerbahçe Ülker'i 96-87 yenerek finale kalan ev sahibi Real Madrid'in başantrenörü Pablo Laso "Fenerbahçe Ülker sonuna kadar mücadele etti. Çok zor bir galibiyet oldu" dedi.

Barclaycard Center'daki maçın ardından basın toplantısında konuşan Laso, "Beklediğimiz gibi baştan beri çok zor, sert bir maç oldu. Hızlı topu iyi oynadık ve ikinci çeyrekte elde ettiğimiz 20 sayı fark çok önemliydi. Çünkü üçüncü ve dördüncü periyotta bazı şeylerin değişeceğini biliyorduk. Yürekten oynayan, sonuna kadar mücadele eden, çok iyi bir takıma karşı oynadık" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe Ülker'in çok iyi top dolaştırdığını ve buna taktik önlem aldıklarını kaydeden Laso, "Savunma taktiğimiz maçın kilit noktalarından biri oldu" değerlendirmesinde bulundu. Real Madrid başantrenörü, Gustavo Ayon'un kendini çok geliştirdiğini ve bugün çok iyi istatistiklerle bunu gösterdiğini söyleyerek, Noccioni'nin de galibiyette çok önemli bir faktör olduğunu vurguladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)