BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇoğu uyuşturucu kullanıyor!----

Çoğu uyuşturucu kullanıyor!

Çoğu uyuşturucu kullanıyor!
28 Ekim 2013 - 12:19 www.finansgundem.com

İstanbul’da yapılan denetimlerde otobüs ve minibüs şoförlerinin çoğunun uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün 21 Ağustos ile 20 Ekim arasındaki yaptıkları uygulama verileri vahim bir gerçeği ortaya çıkarttı. Trafik ekiplerinin durdurdukları 3 hatlı minibüs ile 2 hatlı otobüs şoföründe uyuşturucu tespit edildi. İkisi de ticari minibüs olmak üzere toplamda kontrol edilen 7 minibüs ve otobüs sürücüsünden 6’sının kanında uyuşturucu çıktı. Sürücülere 3 bin 600 TL para ile 5 yıl ehliyetlerine el konuldu.
73 test uygulandı
Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in haberne göre, trafik ekiplerinin son iki aylık denetimlerinde ise 73 sürücüye uyuşturucu testi uyguladı. Bu uygulamalarda 16 ticari taksi sürücüsünden 3’ünde, bir kamyon ve kamyonet sürücünde, 49 otomobil sürücüsünden 15’inde ve 7 minibüs ve otobüs sürücüsünden 6’sında uyuşturucu madde tespit edildi. İşlem gören 24 sürücüye kanun gereği 3 bin 600 TL para cezası uygulandı. Sürücüler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
İstanbul’da trafik polisleri, uyuşturucu testini maliyeti yüksek olduğu için sadece şüphelendikleri sürücülere uyguluyor. Teste tabi tutulan 49 otomobil sürücüsünden 15’inin uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)