BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇocuklara akılalmaz yılbaşı kartı! Bulmacayı çöz, ajan ol----

Çocuklara akılalmaz yılbaşı kartı! Bulmacayı çöz, ajan ol

Çocuklara akılalmaz yılbaşı kartı! Bulmacayı çöz, ajan ol
14 Aralık 2021 - 13:50 www.finansgundem.com

İngiltere'nin en büyük casus ajansı GCHQ , çocuklara ve gençlere gizli ajanlığı özendirmek ve ilham vermek için Noel kartını gönderdi. Kartta ise çözmesi oldukça zor bulmacalar yer alıyor...

GCHQ (Government Communications Headquarters), İngiltere'de kamuya ait ve devleti siber saldırılara ve tehditlere karşı korumak amacıyla hükûmet tarafından görevlendirilen bir güvenlik ve istihbarat kurumu. Kurum aynı zamanda İngiltere'nin en yaygın ağa sahip Casusluk ajansı olarak tanınıyor.

Joint Intelligence Committee (JIC), the Security Service (MI5), The Secret Intelligence Service (MI6) ve Defence Intelligence (DI) gibi kurumların altında çalışan GCHQ ilginç bir yeni yıl geleneğine sahip.

Kurum her yıl bu tarihlerde dünya çapındaki meslektaşlarına ve iş ortaklarına ilginç bir yılbaşı tebrik kartı yollamayı gelenek haline getirmiş durumda. Ancak bu yıl yollanan kartlarda bir fazlalık var. Casusluk kurumu kartlarla birlikte 11-18 yaş arası çocuklar ve gençler için çözmesi oldukça zor bulmacalar yolladı.

Üzerinde bir çam ağacı resmi bulunan kart kurumun resmi sitesinden de indirilebiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)