BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCoca Cola İçecek’te büyük acı----

Coca Cola İçecek’te büyük acı

Coca Cola İçecek’te büyük acı
04 Şubat 2016 - 10:37 www.finansgundem.com

Azerbaycan Genel Müdürü Cem Becel kalp krizine yenik düştü

Coca Cola İçecek’te büyük acı. Şirketin Azerbaycan Genel Müdürlüğü görevini yürüten Cem Becel hayatını kaybetti. Sportmenliği ile tanınan Becel’in vefatı Coca Cola ailesinde ve sektörde derin üzüntü yarattı. Becel’in cenazesi bugün (4 Şubat Perşembe) Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakip toprağa verilecek.
 
Coca Cola İçecek’ten yapılan açıklamada şöyle denildi.
 
“Coca-Cola İçecek Ailesi olarak; değerli çalışma arkadaşımız, Azerbaycan Genel Müdürümüz Sayın Cem Becel'i geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. 

1990 yılından bu yana Coca-Cola’da çalışmakta olan Becel, kariyeri boyunca Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ürdün ve Azerbaycan’da farklı yöneticilik rolleri üstlendi. Becel son olarak 2014 yılında atandığı Coca-Cola İçecek Azerbaycan Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Profesyonel basketbol geçmişi olan, dalış eğitmenliği yapan ve motosiklete olan tutkusuyla tanıdığımız 46 yaşındaki Cem Becel aynı zamanda bir arama kurtarma profesyoneliydi. 

Sosyal sorumluluk projelerine karşı hassas yaklaşımı olan Becel, özellikle çevrenin korunması, kadınların ve gençlerin desteklenmesi amaçlı projelerde bireysel olarak yer alırdı.

Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Merhum, 4 Şubat Perşembe günü, Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınacak ikindi namazını takiben son yolculuğuna uğurlanacaktır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)