BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCoca Cola çok kızdı----

Coca Cola çok kızdı

Coca Cola çok kızdı
29 Ocak 2014 - 10:28 www.finansgundem.com

Scarlett Johansson'ın oynadığı reklam filmi tartışma yarattı!

SodaStream’in bu yılki Super Bowl reklamı, içinde rakipleri Coca-Cola ve Pepsi markaları geçtiği için Fox tarafından reddedildi.

MARKA İSMİ KULLANILMASI TEPKİ ÇEKTİ

Markanın kendi içeceğini kendin yap makinesinin arkasındaki pazarlama ekibinin USA Today’e söylediklerine göre; Fox, reklamda Scarlett Johansson’ın söylediği “Sorry, Coke and Pepsi” kısmının kaldırılması için reklam verene baskı yaptı.

Benzer bir istek 2013 yılındaki Super Bowl yayıncısı CBS tarafından da aynı markaya, yine reklamından Coca-Cola ve Pepsi logolarını kaldırmaları için yapılmıştı.

Geçtiğimiz yılda olduğu gibi SodaStream Super Bowl’da yer alacak ancak reklamında bir düzenlemeye giderek, istenmeyen kısmı çıkarması gerek.

FOX ZARAR VEREN REKLAMLARI KORUYOR

SodaStream’in bu yılki Super Bowl reklamı yaratıcılarından reklam ikonu Alex Bogusky gazeteye, “Fox’un çevreye ve tüketicilere zarar veren büyük reklam verenlerini koruyan bu yaklaşımından iğrendiğini” söyledi. (Bogusky SodaStream’e sempati duyuyor çünkü bildiğimiz, diğer gazlı içeceklere göre daha az plastik atık üretiyor ve daha az şeker kullanıyor.)

REKLAMIN TAMAMINI YAYINLADILAR

Marka bu açıklamaların ardından dün YouTube üzerinden reklamının tamamını, sansürsüz olarak yayınladı ve künyesini paylaştı.

video##533##player
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)