BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCNN'in zirvesini sarsan istifa----

CNN'in zirvesini sarsan istifa

CNN'in zirvesini sarsan istifa
03 Şubat 2022 - 07:46 www.finansgundem.com

ABD'li yayın kuruluşu CNN'in üst düzey yöneticisi Jeff Zucker, kurumda çalışan bir kişiyle ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından istifa etti.

ABD'li yayın kuruluşu CNN’in Başkanı Jeff Zucker, çalışanlarına gönderdiği yazılı bildirimde kurumda çalışan bir kişiyle ilişkisinin olduğunu kabul ederek 9 yıllık görevinden istifa ettiğini duyurdu.

56 yaşındaki Zucker ilişkisinin, ağabeyi eski New York Valisi Andrew Cuomo’ya yardım ettiği için Aralık ayında kovulan CNN sunucusu Chris Cuomo’nun davranışlarıyla ilgili soruşturma sırasında ortaya çıktığını kaydetti.

WarnerMedia’nın haber ve spor bölümünün başkanlığını da bırakan Zucker, “İlişki başladığında açıklamam gerekiyordu ama yapmadım” ifadelerini kullandı ve ilişki yaşadığı meslektaşının ismini vermedi.

CNN’in ana kuruluşu WarnerMedia’nın CEO’su Jason Kilar, personele gönderdiği notta Zucker’ın istifasının kabul edildiğini ve kısa süre içinde geçici bir liderlik planını açıklayacağını yazdı.

CNN Ukrayna şehrini Rusya şehri olarak etiketledi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)