BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemClinton da azil sürecinde Bağdat'a bomba yağdırmış----

Clinton da azil sürecinde Bağdat'a bomba yağdırmış

Clinton da azil sürecinde Bağdat'a bomba yağdırmış
04 Ocak 2020 - 07:27 www.finansgundem.com

Temsililer Meclisi'nin Başkan Trump hakkında verdiği azil kararı henüz Senato'ya gönderilmedi. Senato'da konu belirsizliğini korurken Süleymani'ye füze saldırısı akıllara Clinton'ın 1998'deki azil süreci sırasında Bağdat'ı bombalatmasını getirdi

Temsilciler Meclisi'nin hakkında azil kararı verdiği ABD Başkanı Donald Trump'ın, Ortadoğu'ya ek asker gönderme kararı ve İranlı komutan Kasım Süleymani'ye yönelik füze saldırısı akıllara eski Başkan Bill Clinton'ın azil sürecinde yaşananları getirdi.

2019 yılı bitmeden azil kararını çıkaran Temsilciler Meclisi henüz Trump ile ilgili karar dosyasını Senato'ya göndermedi.

Senato'nun azil sürecinde nasıl bir yol izleyeceği belirsizliğini korurken geçmişte yaşanan bir olay da yeniden gündeme geldi. 

ABD'nin eski başkanlarından Bill Clinton, hakkında azil soruşturmasının devam ettiği Aralık 1998'de Irak'ın başkenti Bağdat'ın 4 gün boyunca bombalanması emrini vermişti.

Bağdat'a düzenlenen hava saldırıları, Clinton için açılan azil soruşturmasının ertelenmesini sağladı ancak engelleyemedi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)