BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCizre'deki o eve yeniden gidilecek----

Cizre'deki o eve yeniden gidilecek

Cizre'deki o eve yeniden gidilecek
04 Şubat 2016 - 13:34 www.finansgundem.com

Başbakan'ın talimatıyla Cizre’de yaralıların olduğu öne sürülen eve yine gidilecek

Şırnak'ın Cizre İlçesi’ndeki Cudi Mahallesi Bostancı Sokak’ta 23 numaralı apartmanın bodrumunda yaralılar olduğunu söyleyen HDP’lilerin bunların alınması için başlattıkları girişimi sürerken, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sorunun çözümü için ilgili bakanlara talimat verdiği belirtildi.

Mardin’de 2 günden bu yana bulunan, yanında bir heyet ve sağlık ekibiyle Cizre’ye gitmek istediğini belirten HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a güvenlik gerekçesiyle izin verilmezken, Cizre’de bulunduğu söylenen HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, hükümet ile yapılan görüşmeler kapsamında bugün söz konusu adrese ambulansların bir kez daha gönderileceğini söyledi. 

Sarıyıldız, "Yürütülen görüşmeler çerçevesinde bugün bir kez daha oraya Sağlık Bakanlığı ve belediyenin ambulansları gönderilecektir. Bina çöktüğü için önce orada bodruma ulaşmak için bir yol açmak gerekir. Girişimlerimiz sürüyor" dedi.

HDP kaynakları da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bugün İngiltere’ye gitmeden önce İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na, sorunun çözümü için talimat verdiğini belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)