BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCizre'de 18 terörist öldürüldü, 1 polis şehit----

Cizre'de 18 terörist öldürüldü, 1 polis şehit

Cizre'de 18 terörist
öldürüldü, 1 polis şehit
05 Şubat 2016 - 15:05 www.finansgundem.com

Cizre'nin Cudi Mahallesi'nde PKK'lı teröristler hücre evini ateşe verip kaçtı. Genelkurmay 18 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. 1 polis şehit oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve tuzaklanan el yapımı patlayıcıların imha edilmesi amacıyla güvenlik güçlerince başlatılan "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sürüyor. 
Cudi Mahallesi'nde teröristlerin "hücre evi" olarak kullanıldığı değerlendirilen binaya dün düzenlenen ve örgüt mensuplarının saldırısı sonucu bir polis memurunun şehit olduğu operasyonun ardından sıcak temas sağlandı.
 
BİR POLİS YARALI, 9 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
           
Çevredeki bazı binalardan güvenlik güçlerine silah ve roketatarlarla saldırıda bulunulması üzerine çıkan çatışmada, bir polis memuru yaralandı, 9 terörist etkisiz hale getirildi.
Güvenlik güçleriyle çatışmaya giren bazı teröristlerin de Cudi Mahallesi'nde "hücre evi" olarak kullanıldığı değerlendirilen bir binayı ateşe vererek kaçtığı belirlendi.
Binadaki yangına müdahale için bölgeye yönlendirilen itfaiye ekiplerinin, teröristlerin açtığı ateş nedeniyle yangına müdahale edemediği öğrenildi. 
Bölgede operasyon devam ediyor.
Bu arada, Bostancı Sokağı'nda bir evin bodrum katında bulunduğu iddia edilen yaralıların tahliyesi amacıyla bölgeye sevk edilen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulansların da bekleyişi sürüyor. 

ZIRHLI POLİS ARACINA ROKETATARLI SALDIRI: 3 POLİS YARALI

Öte yandan, Şırnak'ın Cizre ilçesi AK Parti teşkilat binası önünde bekleyen zırhlı polis aracına da bir grup terörist tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda A.T., M.Ü. ve S.B. isimli polis memurları vücutlarına isabet eden şarapnel parçalarıyla yaralandı. Yaralı polis memurları hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Yaralı polislerden biri kaldırıldığı hastanede şehit düştü.

GENELKURMAY: CİZRE VE SUR'DA 18 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonda 11, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde ise 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Açıklamada Cizre ve Sur'daki operasyonlarda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısının 701 olduğu kaydedildi. Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Şırnak ve Diyarbakır'da yürütülen operasyonlarda Cizre'de 540, Sur'da da 161 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
Genelkurmay internet sitesinde 'Önemli Yurtiçi Olaylar' bölümünde yer alan 4 Şubat gününe ait bilgiler şöyle: Şırnak / Cizre'de devam eden operasyonda; 11 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, üç bölücü terör örgütü mensubu terörist yakalanmış, (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 540'dır.), yedi adet el yapımı patlayıcı imha edilmiştir. Diyarbakır / Sur'da devam eden operasyonda; yedi bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 161'dir.), bir av tüfeği, bir tabanca ele geçirilmiş, altı adet el yapımı patlayıcı imha edilmiştir. Bingöl, Hakkari ve Diyarbakır'da bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen 20 şahıs yakalanmıştır. Şırnak Silopi'de, bölücü terör örgütünden kaçan, dört bölücü terör örgütü mensubu terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak güvenlik güçlerine teslim olmuştur.  
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet05 Şubat 2016 15:59

    Sizde insaf olsaydı, yakılarak öldürülen 9 vatandaşı ve yine yakılarak ağır yaralı çok sayıdaki insanımızın durumunu da yazardınız!..