BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCitigroup iki ülkeden çıkacak!----

Citigroup iki ülkeden çıkacak!

Citigroup iki ülkeden çıkacak!
19 Şubat 2016 - 08:40 www.finansgundem.com

Citigroup'un, Arjantin ve Brezilya'da bireysel bankacılıktan çıkmayı planladığı konuşuluyor

Citigroup Inc., 100 yıldan fazla bir süredir faaliyetlerini sürdürdüğü Arjantin ve Brezilya'da bireysel bankacılıktan çıkmayı planlıyor.

İsminin açıklanmasını istemeyen kaynaklar, bankanın çıkış kararının büyük olasılıkla gelecek haftalarda açıklanacağını belirtti. New York merkezli bankanın sözcüsü Liz Fogarty, yorum yapmayı reddetti.

CEO Michael Corbat, şirketin işleyişini basitleştirmek, maliyetleri azaltıp gelirleri artırmak için bireysel bankacılık birimini bir süredir küçültüyordu. Corbat Ekim 2014'te Peru, Costa Rica, Orta ve Güney Amerika'da bulunan dört ülke dahil 11 piyasada bireysel bankacılıktan çıkma planını açıklamıştı.

Diğer bir kaynağa göre banka, kurumsal birimlerin hiçbirinde çıkış yapmayı planlamıyor. Citigroup 2014 yılında Japonya'daki bireysel bankacılık birimini Sumitomo Mitsui Banking Corp.'a satma kararı aldığında, müşterilerine kurumsal bankacılık ve yatırım bankacılığı hizmetlerini vermeye hâlâ devam ediyordu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)