BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık'Citibank kısmetiyle beraber geliyor'----

'Citibank kısmetiyle beraber geliyor'

'Citibank kısmetiyle beraber geliyor'
11 Nisan 2013 - 13:03 www.finansgundem.com

Denizbank CEO'su Hakan Ateş, Citi satın almasıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Denizbank CEO'su Hakan Ateş, Citi Türkiye bireysel bankacılık biriminin satın almasına yönelik imzalanan anlaşmayla ilgili CNBCe'nin sorularını yanıtladı.
Ateş, "Citicorp önemli bir ekol. 7-8 banka ile birlikte başvurduk. İpi göğüslemekten çok mutluyuz. Önemli bir güç getirecek bize. Kredi kartları, mevduat...Yani kısmetiyle beraber geliyor. 600 bin yeni müşterimiz olacak " dedi.
Ateş, satın almanın BDDK tarafından onaylanması durumunda Denizbank'ın bünyesine 22 şube ve 1500 personelin katılacağını aktardı.
'İŞİMİZİ BÜYÜTMEYELİM DEMEDİK'
"Kredilerde büyüme sınırlaması nedeniyle işimizi büyütmeyelim demedik " diyen Ateş, büyüme planlarında daha uzun vadeli baktıklarını söyledi.
Ateş, bu yıl kredilerde hedefledikleri yüzde 20 büyümenin Citi satın almasının etkisiyle yüzde 20'nin biraz üzerine çıkabileceğini kaydetti.
'KURUMSAL VE TİCARİYİ SATMAYACAKLAR'
Ateş, Citi'nin kurumsal ve ticari birimlerini satması durumunda ilgilenip ilgilenmeyeceklerine yönelik soruya ise "Kesinlikle böyle bir satış düşünmüyorlar" yanıtını verdi.
"KATILIM BANKACILIĞINI DÜŞÜNEBİLİRİZ"
Ateş, son dönemde mevduat bankalarının katılım bankacılığına ilgisinin sorulması üzerine de "Lisans verilirse biz de düşünebiliriz. Lisansa bağlı" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)