BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'in zirvesinde aşı seferberliği ----

Çin'in zirvesinde aşı seferberliği

Çin'in zirvesinde aşı seferberliği
24 Temmuz 2022 - 16:06 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden'ın Kovid-19 virüsüne yakalanmasının ardından Çin devleti, üst düzey politikacılarını Kovid-19 virüsünden korumak için aşılamaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Joe Biden'ın Kovid-19 virüsüne yakalandığı açıklandıktan sonra Çin, Devlet Başkanı Şi Cinping ve diğer yöneticiler için alarma geçti. Nüfusuna oranla artan korona virüs vakalarıyla mücadele etmeye çalışan Çin devleti, şimdi de üst düzey politikacılarını Kovid-19 virüsünden korumak için aşılamaya başladı.

Dünya genelinde bulaşma hızını artıran ve birçok alt varyantı çıkan Korona virüse karşı mücadeleler uluslararası alanda hız kesmeden devam ediyor. Aşılama kampanyalarını hızlandıran ve toplumsal bağışıklığı güçlendirmek isteyen devletler, şimdi de yöneticilerini aşılamaya başladı.

Çin kaynaklı bilgilere göre, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping başta olmak üzere, üst düzey yöneticiler ve politikacılar salgına karşı aşı çalışmalarına katıldı. Yerli aşıya oldukça güvenildiğini ifade eden Çin basını, Devlet Başkanının aşılanmasının ardından yerel halkın da aşılara pozitif yaklaştığını vurguladı. Aşı kampanyasındaki birinci ve en önemli amacın, nüfusa oranla çok düşük olan aşılanma oranlarını artırmak olduğu düşünülüyor.
(Akşam)

Hastaneye başvuran her iki hastadan biri Kovid-19

Kovid-19 vakaları yükselişe geçince Türkiye'de ilk tedbir kararı geldi

Japonya'da Kovid vakaları rekor seviyelerde

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)