BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÇin'in ihracatı geriledi----

Çin'in ihracatı geriledi

Çin'in ihracatı geriledi
10 Nisan 2013 - 07:10 www.finansgundem.com

Çin'in ihracatı 4 aydır ilk kez beklentinin altında kalarak, ülkenin toparlanmasına yeterli destek sunamadı

Çin'de ihracat 4 aydır ilk kez beklentinin altında artış kaydederek, küresel talebin ülkenin toparlanmasına yeteri kadar yardımcı olamayacağına işaret etti.
Gümrük yönetiminin verilerine göre Çin'in ihracatı yıllık bazda yüzde 10 artış kaydederek, yüzde 21.8 büyümenin görüldüğü Şubat verisi ve yüzde 11.7 beklentisinin altında kaldı. İthalat ise Mart'ta yüzde 14.1 beklentisinin üzerinde artış sağlayarak, ülkeye 880 milyon dolarlık dış ticaret açığı verdirdi.
İhracattaki yavaşlama, şirketlerin ticaret rakamlarını şişirmesinden ötürü ihracat kazançlarının abartılı olduğunu söyleyen Goldman Sachs Group Inc. gibi bankaların ekonomistlerin endişelerini tetikledi. Dış ticaretteki daha zayıf büyüme, geleneksel olmayan bankacılığı sınırlamaya ve konut fiyatlarını kontrol altında tutmaya çalışan Çin Başbakanı Li Keqiang'ın geri sıçramasında karşılaşacağı sıkıntılara dikkat çekti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)