BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'den vatandaşlarına seyahat uyarısı----

Çin'den vatandaşlarına seyahat uyarısı

Çin'den vatandaşlarına seyahat uyarısı
07 Ocak 2021 - 11:28 www.finansgundem.com

Çin, vatandaşlarından bayramda seyahat etmemelerini istedi

Çin’in ana kesiminde dün tespit edilen Kovid-19 vakalarının sayısı 52’yi bulurken, son günlerde vaka sayısında görülen artış hükümeti ve vatandaşları alarma geçirdi.

Çinli makamlar, vatandaşlara bu yıl 12 Şubat’ta başlayacak geleneksel Bahar Bayramı tatilini bulundukları bölgelerde geçirmeleri tavsiyesinde bulunuyor.

Çin Uluslararası Radyosu'nun haberine göre Salgındaki mevcut durum nedeniyle yerel yönetimler, bayram tatilinde memleketlerine dönmesi gereken kişilerden nükleik asit testi, kayıt ve karantina gibi salgınla mücadele tedbirlerine uymalarını istiyor. Çin Devlet Konseyi, hükümet kurumlarının ve şirketlerin personelin tatil iznini esnek şekilde ayarlamalarının, çalışanların Bahar Bayramı’nı iş yerlerinin bulunduğu bölgede geçirmeye yönlendirmelerinin teşvik edildiği bir belge yayımladı.

Yoğun şekilde göç veren Anhui eyaletinin Fuyang kentine bağlı iki ilçe, sakinlerine internet veya telefon yoluyla bayramlaşma tavsiyesinde bulunuyor. Diğer birçok bölge de dışarıda eğitim gören, iş seyahatinde veya tatilde bulunan kişiler ile özellikle soğuk zincir sektöründe çalışan işçilerden seyahat dökümlerini ve yakın temaslarını bildirmelerini talep ediyor.

Denizi olmayan köyün denizaltısı

Kapıkulede alışveriş kuyruğu! Bulgar turistler akın akın geliyor

İngiliz market zincirlerinden "stok yapmayın" uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)