BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'den dünyaya 'acil yardım' mesajı----

Çin'den dünyaya 'acil yardım' mesajı

Çin'den dünyaya 'acil yardım' mesajı
24 Mart 2020 - 13:37 www.finansgundem.com

Pekin yönetimi, korona virüs salgınında acil ihtiyaç duyan tüm ülkelere yardım edeceklerini açıkladı.

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Geng Shuang, Çin’in sınırları içinde salgını kontrol altına almanın yanı sıra acil ihtiyaç sahibi diğer ülkelere de mümkün olan bütün yardımı sağlamaya hazır olduğunu belirtti. Geng Shuang günlük basın toplantısında, Çin’in salgınla mücadele konusunda diğer ülkelere sağladığı yardımlar hakkında bilgi verdi.

Geng, “Çin’in salgınla mücadelesine yardım eli uzatan ülkelere ihtiyaç duyulduğunda mutlaka yardım sağlayacağız. Salgınla mücadele malzemelerinde yetersizlik yaşayan dost ülkelere özellikle Asya, Afrika ile Latin Afrika’daki birçok gelişen ülkeye ve Afrika Birliği dahil bölgesel örgütlere mümkün olan destekleri de vereceğiz” dedi.

Geng Shuang, hükümetlerarası yardımların yanı sıra Çin’deki yerel yönetimler ile işletmelerin de salgından ciddi şekilde etkilenen ülkelere yardım sağlamak için ellerinden geleni yaptığını kaydetti. Edinilen bilgiye göre, Çin’deki yerel yönetimler şu ana kadar Cezayir, Angola, Fransa, Almanya ve ABD dahil 19 ülkenin yerel yönetimlerine tıbbi malzeme bağışladı. Çinli şirketler de yaklaşık 20 ülkeye tıbbi malzeme bağışı gönderdi. Ayrıca, yurtdışında faaliyet gösteren Çinli işletmeler de bulundukları ülkelere tıbbi malzeme bağışı yaptı.

Boks Milli Takımımızda korona virüs şoku

Anadolu Sigorta’dan canlı-görüntülü sağlık danışmanlığı

ABD'liler arabadan inmeden yapılan Kovid-19 test merkezlerine yöneldi

Türklerin gizli silahı 'kolonya' dünya basınında

Londra metrosunda korona virüse davet çıkartan görüntüler

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)