BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürklerin gizli silahı 'kolonya' dünya basınında----

Türklerin gizli silahı 'kolonya' dünya basınında

Türklerin gizli silahı 'kolonya' dünya basınında
24 Mart 2020 - 13:01 www.finansgundem.com

Salgının Türkiye sınırları içerisine gelmesinin ardından satışlarını artıran kolonya, dünyanın gündeminde. Fransa'nın resmi haber ajansı AFP, "Türklerin gizli silahı: Kolonya" başlığını kullandığı bir dosya haber hazırladı.

Fransız haber ajansı AFP, son dönemde revaçta olan kolonya ile ilgili kapsamlı bir dosya hazırladı. Kolonyanın, korona virüsü öncesinde de Türk toplumunda önemli bir yeri olduğu örneklerle anlatılırken haberin başlığında, “Türklerin gizli silahı: Kolonya” başlığı kullanıldı.

Dosya haberde “Misafirperverliğin sembolü olmasının yanı sıra hijyen olarak da destek veren bir parça. Şimdi ister buzdolabında ister dolaplarda olsun her evde bulunan, Türk kolonyası, korona virüsü ile savaşta bir silah olarak beklenmedik bir talep görüyor” ifadesi kullanıldı.

Eminönü’nde kolonya satın almak için ilk vakaların açıklanmasından önce uzun kuyruklar olduğu hatırlatılırken, birçok eczane ve dükkanda kolonyanın tükendiğine dair ibareler olduğu belirtildi.

Trump'ın tavsiye ettiği ilacı içen hasta öldü

Londra metrosunda korona virüse davet çıkartan görüntüler

Korona o sektörü de vurdu: Lüks tüketim

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)